Dermalogica Pro Power Peel

Dermalogica Pro Power Peel

Heeft u last van huidveroudering, pigmentatie, acne, littekens of wilt u uw huid egaliseren, verfrissen of hydrateren dan is een peeling wat voor u!

Professionele peelings geschikt voor:
> Huidveroudering
> Onzuiverheden / Acne
> Pigmentatie
> Dehydratatie
> Egaliseren / frisser huidbeeld

Het Pro Power Peel assortiment van Dermalogica
Naarmate we ouder worden vertraagt de cel vernieuwing en wordt er minder collageen aangemaakt, wat zichtbare huidveroudering veroorzaakt. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels, u bent vatbaarder voor zonschade en acne. Het inzetten van een chemische peeling is dan een van de meest effectieve manieren om deze huidveranderingen aan te pakken. Dermalogica heeft het Pro Power Peel assortiment bestaande uit verschillende peelingen samen te stellen op maat en toe te spitsen op elk huidprobleem.

De serie bestaat uit de volgende producten:

PowerClear Peel - Voor de acné en vette huid

Zeer geschikt voor de vette- en acnegevoelige huid doordat onder andere het salicylzuur een exfoliërende eigenschappen heeft en inwerkt op de hoornlaag van de huid en zo de groei van gezonde huidcellen opnieuw stimuleert. De combinatie met Amandel- en appelzuur zorgt een gladdere, egalere en zichtbaar jonger uitziende huid.

In te zetten bij volgende huidproblemen:
> Acne en/of een onzuivere huid
> Roodheid
> Vet en gevoelige huid
> Huidveroudering
> Pigmentatie

Voordelen:
Helpt ontstekingen te voorkomen, verwijdert overtallig talg, werkt bacteriedodend, pakt pigmentatie en roodheid aan.

Hoofdingrediënten: 2% Salicylzuur gecombineerd met 10% Amandel- en 15% Appelzuur samen met een gepatenteerd Terpineol-Thymol complex.

UltraBright Peel - Verheldert en egaliseert

Vermindert de eerst tekenen van veroudering en egaliseert de huidskleur.

De naam zegt het eigenlijk al. De UltraBright zorgt ervoor dat je huid een ware boost krijgt. Pigmentatie wordt grondig aangepakt en uw huid wordt effectief gehydrateerd met onder andere melkzuur. Dit hoofdingrediënt staat bekend om zijn krachtige werking voor het verbeteren van de barrièrefunctie en is wegens de moleculaire grootte in staat de cellen te stimuleren van de celvernieuwing zonder daarbij irritatie te veroorzaken.

In te zetten bij volgende huidproblemen:
> Fijne lijntjes
> Droge -vochtarme- huid
> Dof/vaal uitziende huid
> Gevoelige huid

Voordelen:
Verheldert de doffe huid, vermindert fijne lijntjes en hydrateert de droge huid

Hoofdingrediënten: 30% melkzuur gecombineerd met Phytic Acid, Mucor Extract, Druivensap Extract en Mandarijnschil verheldert en hydrateert.

AdvancedRenewal Peel

Vermindert pigmentschade, fijne lijntjes en rimpels

Door de kleinere moleculaire grootte is Glycolzuur in staat de huid snel en gemakkelijk te penetreren. Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract optimaliseert de celdeling en zorgt voor een heldere en stralende huid.

Voordelen:
Vermindert fijne lijntjes en rimpels, verbetert huidtextuur en behandelt hyperpigmentatie

Hoofdingrediënten: 30% Glycolzuur gecombineerd met Opuntia Flower Extract en Phytic Acid.

Intake

Voorafgaand aan een behandeling wordt er een intake gedaan, waarbij gekeken wordt naar uw huid. In hetzelfde gesprek worden uw wensen de eventuele contra-indicaties besproken en zal een behandelplan worden opgesteld. Iedere cliënt dient een informed consent te ondertekenen.

Na de behandeling

De huid kan er na de behandeling iets rood uitzien en wat gevoelig zijn. In sommige gevallen kan de huid wat droog worden, prikkelen, jeuken, irriteren of strak aanvoelen. De huid kan tevens wat gaan schilferen.

Voorbereiden en nazorg

Om een optimaal resultaat te creëren is het essentieel dat u uw huid voorbereidt. Dit kan met de voorbereidende peeling geschikt voor thuisgebruik: Rapid reveal peel €89,-
Bovendien is het van groot belang dat u uw huid na de behandeling goed verzorgt. Dit kan met de nazorg kit, geschikt voor thuisgebruik: Post Power Peel procedure kit €29,95