Behandelingen

Voor vragen neemt u contact met ons op AL ONZE BEHANDELINGEN

HIFU (NIEUW!)

HIFU (NIEUW!)

HIFU is de nieuwste trend op beauty gebied. Met HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

Lees Meer
Mesotherapie (NIEUW!)

Mesotherapie (NIEUW!)

Huidverjonging zonder naalden! Mesotherapie of Mesolift is een techniek om huidveroudering tegen te gaan. Ook pakt het fijne rimpels en lijntjes, lichte pigmentvlekken en een te verbeteren huidstructuur aan.

Lees Meer
Microneedling (NIEUW!)

Microneedling (NIEUW!)

Microneedling, ook bekend als Collageen stimulerende therapie, gaat bepaalde huidcondities bestrijden door in de huid kleine microkanaaltjes te veroorzaken met een pen op basis van micronaaldjes.

Lees Meer
Dermalogica Pro Power Peel (NIEUW!)

Dermalogica Pro Power Peel (NIEUW!)

Heeft u last van huidveroudering, pigmentatie, acne, littekens of wilt u uw huid egaliseren, verfrissen of hydrateren dan is een peeling wat voor u!

Lees Meer
IPL Huidverjonging (NIEUW!)

IPL Huidverjonging (NIEUW!)

Op IPL gebied is huidverjonging de nieuwste ontwikkeling. Heeft u last van een grauwe, onrustige huid of acne, en rimpels?

Lees Meer
IPL Acné (NIEUW!)

IPL Acné (NIEUW!)

Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Het kan allerlei oorzaken hebben, namelijk erfelijkheid, hormonen en talgproductie. Acné kan als cosmetisch storend worden ervaren.

Lees Meer
Definitief Ontharen

Definitief Ontharen

De Soprano ICE behandeling is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren. De Soprano ICE laser kan zowel bij mannen als vrouwen met alle soorten huidtypen worden toegepast om te ontharen.

Lees meer
Dermalogica

Dermalogica

De behandelingen van Dermalogica zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid, gericht op speciale problemen zoals acné, dehydratie, gevoeligheid, zonbeschadiging en vroegtijdige veroudering. We willen een huid die in optimale contidie is en een huid die gezond is.

Lees Meer
GREEN PEEL

GREEN PEEL

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. 3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen. Kies uit GREEN PEEL® Classic, Energy of Fresh-Up.

Lees meer
Mircodermabrasie

Mircodermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid.

Lees Meer
Pedicure & Manicure

Pedicure & Manicure

Pedicure is het behandelen van de voeten. Hierbij worden de nagels geknipt en gepolijst. Manicure is het behandelen van de handen. Hierbij worden de nagels geknipt/gevijlt en gepolijst en je handen krijgen daarna een scrubbehandeling en paraffinepakking.

Prijzen
Harsen & Waxen

Harsen & Waxen

Dankzij onze wax en harsbehandeling heeft u geen last van ingegroeide haartjes en worden de dode huidcellen verwijderd. Wij zijn gespecialiseerd in zowel harsen als waxen. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! Bekijk hier de prijzen van onze behandelingen.

Prijzen