Green Peel door Dr. C. Schrammek

3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen Schrammek Greenpeel

Geschikt voor vrouwen en mannen

De GreenPeel (Aziatische peeling) is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt.

De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren. Een bijzonder voordeel van deze methode is dat de behandelingsresultaten en huidverjonging snel zichtbaar zijn.

Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid is niet rood, ze is fris, verjongd en opgespannen; rimpeltjes worden uitgevlakt, vergrote poriën zijn kleiner. Al naargelang de soort en de zwaarte van de te behandelen huidstoring kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn.

Wat zijn de indicaties voor een GREEN PEEL®?

- Bij rimpels, zowel de diepe als de oppervlakkige
- Huiden die met zware acne te maken hebben gehad
- Grove poriën
- Grove littekens, rest acné littekens
- Verbrandingen
- Huidverslappingen
- Huidbeschadigingen door de zon, zonschade
- Pigmentvlekken
- Cellulite
- Striae, zwangerschapsstrepen
- Verslapping van buikwand, dijen en bovenarmen

GREEN PEEL® Classic
256 per behand.
GREEN PEEL® Energy
130 per behand.
GREEN PEEL® Fresh-Up
80 per behand.

Green Peel ® Classic

Renew your skin

Een nieuwe huid in 5 dagen

Zuivere, natuurlijke substanties werken samen om jouw schoonheid te herstellen! Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek door kwalitatief getrainde professionele schoonheidsspecialisten.

Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Huidproblemen verminderen zichtbaar dankzij de peeling

De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na 3 dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling.

De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze nood aan speciale verzorging en extra bescherming. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Green Peel ® Energy

Stimulate your skin

De vitaliteits- en regeneratiekick voor de huid

Green Peel ® Energy is een behandeling die haar belofte houdt – ze geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk zichtbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.
Dit is de ideale behandeling voor de huid in nood aan een boost om te regenereren.

Probleemoplossend met een gerichte regeneratie ondersteuning

Geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. Deze behandeling is ook uiterst doeltreffend bij beschadigde huid en onzuiverheden, bij littekens en hyperpigmentatie. De huidteint verbetert en het huidoppervlak harmoniseert. Ideaal als intensieve behandeling, een aantal keer per jaar.

Green Peel ® Fresh Up

Illuminate your skin

De zachte methode voor een frissere uitstraling en glans

De Green Peel Fresh Up behandeling is voor iedere klant die net dat “ietsje” meer wenst zoals een zachte teint-verfrisser, een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten of een doeltreffende hydratatie van de huid. Uw schoonheidsspecialiste zal haar expertise delen bij het bespreken van aanvullende behandelingen met jou.

Beauty to go

Green Peel® Fresh Up vitaliseert de cellen – jouw huid straalt met nieuwe frisheid. Is de klassieker voor een frisse uitstraling bij een speciale gelegenheid, zoals een party of een belangrijke business meeting. Ook ideaal om preventief te werken tegen huidveroudering, verlies aan elasticiteit, zelfs als dit nog niet zichtbaar is.