Over Ons

Hartelijk welkom op de website van Beautysalon Marrakech Hier kunt u meer informatie vinden over:

  • de salon;
  • de behandelingen;
  •  de arrangementen;
  •  de producten;
  •  de specialisaties;
  •  de acties.

Bij Beautysalon Marrakech staat professionaliteit, kwaliteit en resultaat voorop, voor zowel vrouwen als mannen in alle leeftijdscategorieën.

Beautysalon Marrakech richt zich met name op definitief ontharing voor alle huid type en huid verjonging en huidverbetering bij acne, littekens en pigmentvlekken, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een ontspannende behandeling in een rustige en sfeervolle omgeving.

Alle behandelingen worden uitgevoerd met de kwalitatief zeer hoogstaande producten van Dermalogica en Dr. Med. Christine Schrammek, het beste uit de natuur én de nieuwste technologieën, voor een optimaal resultaat. Producten die ook het milieu respecteren en die niet getest worden op dieren. Tevens worden de behandelingen geheel afgestemd op uw huidtype, de seizoenen en natuurlijk uw wensen.

Naast de behandelingen is een goede verzorging thuis erg belangrijk. U krijgt daarom een advies op maat en er wordt een verzorgingsplan opgesteld, met als resultaat een zichtbare huidverbetering.

Beatysalon Marrakech is aangesloten bij de ANBOS, de brancheorganisatie Schoonheidsverzorging en werkt volgens de HAM code. Deze code bundelt alle voorschriften en praktijknormen voor ondernemerschap, hygiëne, veiligheid en gezondheid.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen bij Beautysalon Marrakech.