Behandelingen

Voor vragen neemt u contact met ons op AL ONZE BEHANDELINGEN

Definitief Ontharen

Definitief Ontharen

De Soprano ICE behandeling is voor iedereen bedoeld die er graag verzorgd uitziet, maar genoeg hebben van de standaardmethodes, zoals harsen, waxen en scheren. De Soprano ICE laser kan zowel bij mannen als vrouwen met alle soorten huidtypen worden toegepast om te ontharen.

Lees meer
BioSurface Peel

BioSurface Peel

BioSurface peeling is een krachtig systeem ter bevordering van huidvernieuwing. De peeling helpt bij het verminderen en voorkomen van pigmentproblemen en onzuiverheden, en draagt bij aan het verminderen van tekenen van (voortijdige) huidveroudering.

Lees Meer
Dermalogica

Dermalogica

De behandelingen van Dermalogica zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid, gericht op speciale problemen zoals acné, dehydratie, gevoeligheid, zonbeschadiging en vroegtijdige veroudering. We willen een huid die in optimale contidie is en een huid die gezond is.

Lees Meer
GREEN PEEL

GREEN PEEL

De natuurlijke, originele GREEN PEEL® kruidenpeeling is al meer dan 60 jaar een wereldwijd succes. 3 dermatologisch-ontwikkelde behandelingsmethoden om succesvol huidproblemen op te lossen. Kies uit GREEN PEEL® Classic, Energy of Fresh-Up.

Lees meer
Mircodermabrasie

Mircodermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid.

Lees Meer
Pedicure & Manicure

Pedicure & Manicure

Pedicure is het behandelen van de voeten. Hierbij worden de nagels geknipt en gepolijst. Manicure is het behandelen van de handen. Hierbij worden de nagels geknipt/gevijlt en gepolijst en je handen krijgen daarna een scrubbehandeling en paraffinepakking.

Prijzen
Harsen & Waxen

Harsen & Waxen

Dankzij onze wax en harsbehandeling heeft u geen last van ingegroeide haartjes en worden de dode huidcellen verwijderd. Wij zijn gespecialiseerd in zowel harsen als waxen. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg! Bekijk hier de prijzen van onze behandelingen.

Prijzen